SPORT
FOGLALKOZÁSOK

Minden korosztálynak

Tanfolyamaink folyamatosan indulnak, illetve a már elindult csoportokhoz, egyéni oktatásainkhoz is várjuk a csatlakozni vágyó gyermekeket és felnőtteket. Ha szeretne részt venni valamelyik sportágunk oktatásán, de nem vásárolna rögtön az első alkalommal bérletet, napijegy megvételével is kipróbálhatja az edzéseket.

Az iskolai nyári szünetben oktatásainkat is szüneteltetjük, azonban kellő számú jelentkező esetén, készen állunk bármely tanfolyamunk elindítására. A nyári szünet alatt táborokat szervezünk amelyek során gyermekének a sportolás mellett napi háromszori étkezést biztosítunk. Intenzív tanfolyamaink pedig kizárólag nyáron indulnak.
A tanfolyamokra, kérjük hozzanak magukkal, illetve készítsenek gyermekeik számára váltócipőt/papucsot, ajánlott a váltóruha, törölköző használata.

A minél kedvezőbb higiénés körülmények érdekében, kérjük Önöket, hogy a medencés edzésekhez úszósapkát feltétlenül biztosítsanak gyermekeik, illetve maguk számára, ugyanis úszósapka nélkül, nincs lehetőség a medencehasználatra. (Ha otthon maradna, uszodánkban vásárolható.)
Megértésüket, együttműködésüket köszönjük.

Amíg gyermeke részt vesz valamelyik tanfolyamunkon, Ön is kellemesen, egészségesen eltöltheti az idejét nálunk. Vegye igénybe 2 órás úszójegyünket! Ahogy a napijeggyel, ezzel is használható a szauna, a gőzfürdő, a masszázsmedence, az egyetlen korlátozás, hogy a megvásárlástól számított, 2 órán belül vissza kell érkeznie a recepcióra.A Létesítmény üzemeltetője a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft.

A Domain tulajdonosa: Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat

rendezvenyhelyszinek.hu

    LOGO_NEGYZET_FEKETE_ALAP.jpg

Nyitva hétfőtől péntekig
6:00-22:00 között

szombattól vasárnapig 
08:00-20:00 között

1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Telefon: +36 70 390 0779 
info (kukac) momsport.hu

Koordináták: 47.4900663,19.022626