Szolgáltatások

Tudta Ön, hogy uszodánkban UV technológiával előtisztítjuk a vizet, és az antibakterizált víz tisztításához kevesebb mint a fele klór mennyiséget használunk mint a hagyományos uszodák? Tudta Ön, hogy környezetbarát üzemeltetési szemlélettel amikor csak lehetséges a legkorszerűbb megoldásokat választjuk létesítményünk tisztántartásához? Büszkék vagyunk arra, hogy érzékeny bőrű vendégeinknek is biztonságos körülményeket teremtettünk és szigorú üzemeltetési standardunkat a Magyar Fürdőszövetség Ötcsillagos Uszoda nemzeti védjeggyel értékelte 2015-ben, majd hat hónappal későbbi vizsgálaton a megszerzett pontjainkat növelni tudtuk, mert az újításainkat és minőségbiztosítási törekvéseinket értékelte a szakmai grémium.

A sportolás örömforrás, mozgás az agynak és a testnek és mindezek mellett, a legjobb egészségbiztosítás. A szervezett keretek között sportolók általában kitartóbbak, eredményesebbek, mint az önállóan esetleg otthon próbálkozók. Az eltérő helyszín, a megszokott sporttársak, az oktató ösztönzőleg hat, biztat, javít.
A rendszeres sporttal meg tudja előzni a cukorbetegséget, a magas vérnyomást, az érelmeszesedést, az elhízást, javíthatja közérzetét, hangulatát, kedélyállapotát.

A gyermekek sportolás közben megszabadulhatnak felesleges energiáiktól, kiélhetik a bennük felgyülemlett agressziót, hozzászoknak egy egészségesebb életszemlélethez, mely a tapasztalatok szerint, egész életükre kihat majd.

Míg gyermeke nálunk sportol, biztos, hogy nem keveredik "rossz társaságba".

Tanfolyamaink folyamatosan, egész évben indulnak, igény szerint, illetve a már elindult csoportokhoz, egyéni oktatásainkhoz is várjuk a csatlakozni vágyó gyermekeket és felnőtteket. Ha szeretne részt venni valamelyik sportágunk oktatásán, de nem vásárolna rögtön az első alkalommal bérletet, napijegy megvételével is kipróbálhatja az edzéseket.

További információ

Recepció
info@momsport.hu
+36 70 390 0779

Összejönni a haverokkal, barátnőkkel egy saját meccsre? Edzés hobbiból vagy profin? Egy sportos szülinapi gyerekzsúr? Családi vetélkedő? Közönségtalálkozó focimeccsel egybekötve? Ússzon versenyt a konkurenciával vagy eressze ki a gőzt gőzkabinunkban barátaival...

Válassza sportközpontunkat, amelynek bármely része kibérelhető akár 1-2 órára, annak foglaltságának függvényében.

A vállalaton beüli csapatszellemet, összetartozást erősíti a heti közös edzés. Munkavállalói a legfontosabbak cégénél, engedje meg, hogy gondoskodjunk egy egészségesebb életmód kialakításáról számukra.


Kevés az idő, rohanunk örökké. Választania kellene az edzés, a barátok és a családja között? Miért kellene? Szervezze össze őket a heti közös edzésre és semmiről nem kell lemondania! Egy vidám kosarazás, majd egy közös fürdőzés az élményfürdőnkben csapatosan, a test és a lélek örömére... Várjuk szeretettel!A Létesítmény üzemeltetője a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft.

A Domain tulajdonosa: Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat

rendezvenyhelyszinek.hu

    LOGO_NEGYZET_FEKETE_ALAP.jpg

Nyitva hétfőtől péntekig
6:00-22:00 között

szombattól vasárnapig 
08:00-20:00 között

1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Telefon: +36 70 390 0779 
info (kukac) momsport.hu

Koordináták: 47.4900663,19.022626