Zumba

ZUMBA / SZÉKES ZUMBA

 

Az Aktív Hegyvidék programsorozat keretein belül szerdánként vár a ZUMBA GOLD! 

Időpont: hétfő 15:00 - 16:00

              szerda 17:00 - 18:00

Helyszín: MOM Sport balett-terem

Zumba.jpg 

 

ZUMBA GOLD / ZUMBA SENTAO-SZÉKEDZÉSI PROGRAM

 

Miben más ez a foglalkozás? A Gold Zumba és a Székes Zumba egy teret biztosít azoknak a szenioroknak, akik állva edzenek és azoknak akik mérsékelve ugyan, de át szeretnék élni a táncos cardio-dance-fitness örömét.

A zeneszámok kissé lassabbak, az órán belül a tempóbeosztás hullámzó. Mindenki saját intenzitásának megfelelően annyi energiát ad, amennyi jól esik szervezetének.

A program figyelembe veszi az adott korosztály anatómiai, élettani, pszichológiai szükségletét, és különleges „székedzési” programmal gazdagítja a lehetőséget azoknak, akiknek a koruknál fogva vagy sérüléseik miatt gyengébb a kondíciójuk.

Az edzésnek köszönhetően a résztvevők vérnyomása, vércukorszintje csökken, sőt testsúlycsökkenést is előidézhet. Elmúlnak a mozgásszervi fájdalmak, a stresszből, a mozgáshiányból adódó problémák. Pszichés szempontból frissül fel a gondolkodásuk, visszatér, sokszorosodik az életkedvük.

Hatalmas pozitív életenergiával, dopaminnal töltődnek fel, aminek eredményeként akik ülve táncoltak, „pihentebben” távoznak az órákról, mint ahogyan jöttek. Akik állva egy órát izzadnak, méregtelenítenek, ezzel pszicho-fizikai fejlődés tapasztalható életvitelükben, mert az agy működése feljavul a rendszeres dopamin-képződéstől és izomerősödéstől. A többi sporthoz viszonyítva itt nincs verseny, csak az egymás iránt táplált szimpátia, jó kedély, és a közösségi/csapat-szellem erősödik.

A Zumba az évszázad legforradalmibb fitnesz programja. A hangulat gyógyító erejét igazolja.

A foglalkozás a XII. kerületi lakosoknak díjtalan!A Létesítmény üzemeltetője a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft.

A Domain tulajdonosa: Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat

rendezvenyhelyszinek.hu

    LOGO_NEGYZET_FEKETE_ALAP.jpg

Nyitva hétfőtől péntekig
6:00-22:00 között

szombattól vasárnapig 
08:00-20:00 között

1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Telefon: +36 70 390 0779 
info (kukac) momsport.hu

Koordináták: 47.4900663,19.022626