Gyermek öttusa és triatlon, felnőtt triatlon

Megathlon SE: amatőr sporttól a versenysportig

 

Az Megathlon SE több célkitűzéssel jött létre. Egy alapvetően utánpótlás központú bázis létrehozásával, ahol a két sportág (öttusa, triatlon) multisport jellegéből fakadóan választási lehetőséget kínál a gyerekek számára a megfelelő sport űzéséhez. Ezen kívül a triatlonban az amatőr versenyzők professzionális szemléletű felkészítését hangsúlyozza, amelynek már most jól látható hozadéka a magas taglétszám és az országos versenyeken elért eredmények.

 

Egyesületünk az alábbi lehetőségeket kínálja:

  • Gyerekeknél: öttusa (úszás, futás, lövészet, vívás, lovaglás) és triatlon utánpótlás nevelő műhely
  • Felnőtteknél: triatlon (úszás, kerékpár,futás)

 Természetesen sokan vannak akik csak úszni, vagy futni járnak hozzánk.

 

A Megathlon Sportegyesület 2015 januárjában alakult, és már 200 fő feletti létszámmal dolgozunk. Klubunkban 6 éves kortól az érett felnőtt korig találkozhatunk sportolókkal, versenyzőkkel. Amatőrtől a profi szintig mindenki megtalálja számítását.

 

A gyermekek már kis korban megtanulhatják a helyes futó- és kerékpáros technikát. 14 éves korig öttusa utánpótlás versenyeken indulunk, ami ebben a korban még csak kéttusát jelent. Úszást és futást. A későbbiekben új sportágként először a lövészet lép be, majd a vívás és a lovaglás a Központi Sportiskolában.

A tehetséges, elhivatott gyerekeket meghívásos rendszerben a KSI-ben is foglalkoztatjuk.  Így belátást nyerhetnek az öttusa világába, meghagyva ezzel a választás lehetőségét a két sportág között (öttusa/triatlon). Aki az öttusát választja az a nagy múltú KSI SE-ben folytathatja tovább ígéretes pályafutását, aki pedig a triatlont részesíti előnyben, az nálunk marad a továbbiakban is.

Célunk még, hogy mindenki új élményeket, ismereteket szerezzen, és megismerkedjen a profi szemlélettel, aminek alaptézise, hogy amit csinálunk azt a legnagyobb hatásfokkal tegyük! A nyári időszakban jó hangulatú táborok is színesítik a fiatalok programját.

A foglalkozásokra érkezők a wellness részleg szolgáltatásait nem vehetik igénybe! Amennyiben túllépik a foglalkozási időkeretet, pótdíjat kötelesek fizetni a meghirdetett árlista szerint. A wellness részleg szolgáltatásainak igénybe vételéhez wellness jegy váltható, amelynek az ára 700Ft/30 perc.

 

Minden további információt (edzések rendje, időpontja, edzőink bemutatkozása) honlapunkon találnak: www.megathlon.hu

Jelentkezés e-mailen vagy telefonon! Készséggel állunk rendelkezésre.

Márkus Emese (testnevelő tanár, rekreátor, úszó- és triatlonedző), a 12 év alatti fiataloknak: sukramse@gmail.com / 0620-258-1064

 A Létesítmény üzemeltetője a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft.

A Domain tulajdonosa: Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat

rendezvenyhelyszinek.hu

    LOGO_NEGYZET_FEKETE_ALAP.jpg

Nyitva hétfőtől péntekig
6:00-22:00 között

szombattól vasárnapig 
08:00-20:00 között

1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Telefon: +36 70 390 0779 
info (kukac) momsport.hu

Koordináták: 47.4900663,19.022626