Versenyúszás - YBL Swim Team

 

Az úszás az egyik legegészségesebb sport, többek között azért, mert a víz mentesíti a testet a terheléstől, így kedvezve az ízületi problémákkal küzdőknek is. Tehermentesíti a csontrendszert, minden korosztály számára ideális. Kiváló fogyókúra, fél óra úszás 350 kalóriát éget el! Az úszás fejleszti a kitartást, erősíti a törzs- és a felsőtest izomzatait, javul a szívkeringés, erősödnek a légző izmok, mely különösen fontos és jótékony hatású asztmásoknál. A víznyomás megnöveli a visszaáramlást a szívbe, így csökken a pulzusszám.

Szívbetegek és magas vérnyomással küszködők a sport megkezdése előtt, mindenképp beszéljenek orvosukkal! Hát és nyakcsigolya sérüléseknél a mellúszás csak tökéletes technikával egészséges.
Tanfolyamainkon a gyermekek elsajátíthatják a tökéletes úszótechnikát, magasfokú vízi-biztonságérzetet kapnak, a tehetségekre felfigyelünk és további fejlődésre, eredmények elérésére ösztönözzük őket.

Felnőtteknek hasonlóképp kínálunk lehetőségeket, valljuk, hogy sosem késő elkezdeni.
A délelőttök folyamán általában az óvodai és iskolai csoportoknak tartunk oktatást, a szabad időpontokban azonban vállaljuk egyének vagy kisebb csoportok képzését is.
Délutánonként vízhez szoktató, kezdő, középhaladó, és haladó tanfolyamokat tartunk és ilyenkor is van mód egyéni oktatásra.

A tanfolyamok indulása előtt szintfelmérő órákat tartunk. Külön egyeztetett szintfelmérő alapján később is lehet csatlakozni az oktatáshoz.

Tanfolyamaink folyamatosan, egész évben indulnak, igény szerint, illetve a már elindult csoportokhoz, egyéni oktatásainkhoz is várjuk a csatlakozni vágyó gyermekeket és felnőtteket. Ha szeretne részt venni valamelyik sportágunk oktatásán, de nem vásárolna rögtön az első alkalommal bérletet, napijegy megvételével is kipróbálhatja az edzéseket.

Felhívjuk a kedves Szülők figyelmét, hogy az oktatásokon Szülők nem tudnak részt venni, öltöztetés után kérjük az aulában várják meg az oktatás végét! Az oktatás megtekintésére kizárólag az előre meghirdetett nyílt órán van lehetőség az 500 Ft-os lelátójegy megváltása ellenében. Ebben az esetben a szülő  felöltözve, papucsban vagy lábzsákban kizárólag a lelátón tartózkodhat, a medence közelébe nem mehet, a strand területére nem léphet és semmilyen uszodai szolgáltatás igénybe vételére nem jogosult. A büfénél kihelyezett MoM Sport TV-ken az oktatásokat figyelemmel tudják kísérni. 

 

További információ, jelentkezés:
uszoda (kukac) momsport.hu


Versenyúszás - YBL SwimTeam

YBL csoport kép.jpg

Az YBL Waterpolo Club vízilabda csapatának úszószakosztályát Bencze András alakította meg, 2013-ban. Fontosnak tartjuk, hogy úszóink igazi közösséget alkotva rendszeresen látogassák az edzéseket, ezzel elősegítvén folyamatos és töretlen fejlődésüket, mely elengedhetetlen a versenyeken való részvételhez, illetve az azokon való jó szerepléshez. Kiemelnénk, hogy nem sikeres gyereksportolók nevelése a célunk! Elszeretnénk érni úszóinknál a sportos életvitelt, a sport szeretetét, a küzdeni akarást, illetve ha a számítógép vagy gyorséttermek helyett az uszodát választják. A gyerekek mindezekből felnőtt korukra sokat profitálhatnak, de legrosszabb esetben is, kapott egy újabb szurkolót az úszósport!
A Magyar Úszó Szövetség úszószakosztályunkat, hivatalosan 2014 márciusában vette fel tagjai közé. Ez azt jelenti, hogy versenyzőink kizárólag országos úszóversenyeken szerepelnek szerte az országban. Korosztályuk legjobbjaival mérethetik össze tudásukat, több száz néző előtt!

Eredményeinket megtekinthetik Facebook oldalunkon: facebook.com/yblswimteam/

Bővebb információ:

Bencze András: +36 70 902 5032, andras.bencze (kukac) momsport.hu

(hétfő-péntek: 09:00-15:00)

 
Úszóprogramok gyerekeknek


A Létesítmény üzemeltetője a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft.

A Domain tulajdonosa: Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat

rendezvenyhelyszinek.hu

    LOGO_NEGYZET_FEKETE_ALAP.jpg

Nyitva hétfőtől péntekig
6:00-22:00 között

szombattól vasárnapig 
08:00-20:00 között

1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Telefon: +36 70 390 0779 
info (kukac) momsport.hu

Koordináták: 47.4900663,19.022626