Szinkronúszás

A szinkronúszás előfutára Esther Williams hollywoodi színésznő volt, akinek filmjeiben látható „vízi-revük” új színfoltot jelentettek az amerikai musicalek világában. A sportág mára sokat változott, ám a látványból és a csillogásból mit sem vesztett. A csillogó felszín alatt azonban kemény munka zajlik, a sport ötvözi a torna és az úszás jótékony hatásait, kíméli az ízületeket, fejleszti a koncentrációs képességet, a csapatszellemet.

A szinkronúszásra jelentkezők szintfelmérő teszten vesznek részt, mely a sportághoz elengedhetetlenül szükséges alapképességek felméréséből áll. Ez alapján, a tudásuknak megfelelő csoportba kerülnek, ahonnan a későbbiek során, van lehetőség tovább lépni. A szintfelmérések az edzési idők alatt zajlanak.

A Szinkronúszás órákra érkezők a wellness részleg szolgáltatásait nem vehetik igénybe! Amennyiben túllépik az oktatási időkeretet, pótdíjat kötelesek fizetni a meghirdetett árlista szerint. A wellness részleg szolgáltatásainak igénybe vételéhez wellness jegy váltható, amelynek az ára  700Ft/30 perc.

Információ:
uszoda (kukac) momsport.hu

Úszóprogramok gyerekeknek


A Létesítmény üzemeltetője a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft.

A Domain tulajdonosa: Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat

rendezvenyhelyszinek.hu

    LOGO_NEGYZET_FEKETE_ALAP.jpg

Nyitva hétfőtől péntekig
6:00-22:00 között

szombattól vasárnapig 
08:00-20:00 között

1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Telefon: +36 70 390 0779 
info (kukac) momsport.hu

Koordináták: 47.4900663,19.022626