ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Létesítményünkben 12 hónapon keresztül folyik az úszásoktatás. A szintfelmérőt követően a tudásszintnek megfelelő csoportba kerül a gyermek, és fejlődésének megfelelő ütemben kerül a magasabb szintű úszástudást elsajátított turnusba.  Csoportos oktatásainkat elsősorban gyermekek részére indítjuk, de magán oktatás keretében szeretettel várjuk a gyermekeket és a felnőtteket is. 

Oktatóink a Testnevelési Egyetemen szereztek diplomát, társalgási szinten beszélnek angolul. A maximális higiénia mindannyiunk közös érdeke, a hatályos ÁNTSZ szabályok szerint medencéinkben az úszósapka használata és a vizes helyiségek közösségi területein  papucs viselése kötelező.

Uszodánkban oktatás, valamint nyaranta, hétköznaponként táboroztatás folyik, melyek miatt bizonyos sávok foglaltak lehetnek. Uszodánkban minimum 4 sáv az egyéni vendégek rendelkezésére áll a nyitva tartás teljes ideje alatt. Az oktatási időszak alatt is biztosítunk szabad sávokat vendégeink számára. Eseti vízfelület bérlés nincs. Szezoni és hétvégi időszakokban úszó- és napijegyes vendégeink zavartalan pihenése érdekében nem áll módunkban új partnerek részére vízfelületet bérbe adni. Minden esetben a meglévő szerződéses partnereink és vízfelület foglaltságunk függvényében döntünk a vízfelületeink hasznosításáról.

Medencefoglaltságunk mindig elérhető weboldalunkon, a recepción és a Facebook oldalunkon. A változtatás jogát fenntartjuk.

Vendégeink részére a recepción  ingyenes értékmegőrző, illetve telefonmegőrző található, amelyet a belépőjegy váltásakor igényelhetnek. A kamerával védett értékmegőrzőnk rekeszeinek mérete 145 x 175 x 175 mm. Kis méretű tablet, telefon és pénztárca, kulcsok megőrzésére alkalmas. Kizárólag azt vesszük át megőrzésre, ami a kazettákba belefér. Csomagot, táskát, hátizsákot, laptopot biztonsági okokból sajnos nem áll módunkban megőrzésre átvenni. Letét biztosítását kérjük.

Az uszoda medence terében papucs vagy lábzsák viselete kötelező! 

Vendégeink az úszójegy - vagy bármelyik szolgáltatás - megvásárlásával elfogadják a Házirendet, amelynek betartása kötelező. A Házirend letöltéséhez kattintson ide: Házirend

Kérjük kedves vendégeinket, hogy a kártyafelhasználással kapcsolatos információkért tekintsék meg Árlistánkat

Elfogadohely_2021_web.jpgA Létesítmény üzemeltetője a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft.

A Domain tulajdonosa: Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat

rendezvenyhelyszinek.hu

    LOGO_NEGYZET_FEKETE_ALAP.jpg

Nyitva hétfőtől péntekig
6:00-22:00 között

szombattól vasárnapig 
08:00-20:00 között

1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Telefon: +36 70 390 0779 
info (kukac) momsport.hu

Koordináták: 47.4900663,19.022626