Profi és amatőr triatlon

Az IRONMAN® 70.3® Budapest Triathlon Club azért jött létre, hogy mindenkit, aki kedvet és elszántságot érez a rendszeres edzéshez, közelebb vigyen az egészségesebb élethez, a triatlonhoz és a siker megszokhatatlanul csodálatos érzéséhez. Lépj be a klubba, ahol több szakértő edző – mások mellett Kropkó Péter 51-szeres IRONMAN – személyre szabott tanácsokkal segít felkészülni a futó-, a kerékpáros- és az úszószámokra. Lehetsz kezdő, haladó, vagy akár profi, velünk közelebb kerülsz személyes céljaid megvalósításához.

Regisztrációs rendszerünk segítségével magad választod meg mikor, melyik edzésünkön szeretnél részt venni. Online regisztrációs felületünkön gyorsan és egyszerűen állíthatod össze az edzésterved. Könnyen áttekinthető naptárunkban láthatod az edzések időpontját és leírását, az edzőket és a szabad helyek számát. Személyes naptáradban pedig nyomon követheted, mely programokra jelentkeztél.

 

Úszás időpontok a MOM Sportban:

Minden kedden-csütörtökön 7.00-8.00-ig 25 méteres és a 33 méteres medencében

Szombaton 8.00-9.00.ig a 33 méteres medencében.

A triatlon edzésekre érkezők a wellness részleg szolgáltatásait nem vehetik igénybe! Amennyiben túllépik a foglalkozási időkeretet, pótdíjat kötelesek fizetni a meghirdetett árlista szerint. A wellness részleg szolgáltatásainak igénybe vételéhez wellness jegy váltható, amelynek az ára  500Ft/30 perc. 

Gyere, válj tagjává egy olyan közösségnek, amely jobbá teszi az életed. Mert igaz, hogy a triatlon egyéni sport, de a felkészülés csapatban az igazi!

 

 A Létesítmény üzemeltetője a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft.

A Domain tulajdonosa: Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat

rendezvenyhelyszinek.hu

    LOGO_NEGYZET_FEKETE_ALAP.jpg

Nyitva hétfőtől péntekig
6:00-22:00 között

szombattól vasárnapig 
08:00-20:00 között

1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Telefon: +36 70 390 0779 
info (kukac) momsport.hu

Koordináták: 47.4900663,19.022626