MoM Sport & Art Galéria

 

II. TÁRLAT

2017.06.14 (SZERDA) 19:00 ÓRÁTÓL 6 HÉTEN ÁT

MOM SPORT AULA

 

A TÁRLAT KIÁLLÍTÓI:

 HOFFMANN ADRIENN

/RENDHAGYÓ TEXTÚRÁJÚ AKRIL FESTMÉNYEK/

 „Minimalista vonalakkal és formákkal szeretnék olyan érzelmeket kifejezni, amiket nehéz szavakba önteni. Hiszem, hogy az emberiségnek nagy szüksége van az építő energiákra és arra törekszem, hogy az alkotásaim harmóniát és pozitív energiát sugározzanak.”

WUSCHING IBOLYA

/AKRIL FESTMÉNYEK VÁSZONRA/

 „Kedves ismerősöm tanácsolta: Találj valami olyasmit, amit más nem csinál, ami egyedi és csak rád jellemző. Így esett meg az, hogy próbálom "szögletesben" látni a világot és kizárólag egyenes vonalakkal ábrázolni mindazt, ami a képzeletemben, illetve, ami a szemem előtt van. A színek iránti rajongásom is tükröződik a képeimben.”

 PITI NÓRA

/NAGYMÉRETŰ AKRIL FESTMÉNYEK/

 „Munkáim a textúra és a színek absztrakt kompozíciójára összpontosítanak. A vizuális benyomások túlterheltségének idején, minimalista stílusú alkotásaim tükrözik az életszemléletem, miszerint a "kevesebb (néha) több".

2_Tárlat_web.jpg


I. Tárlat

2017.04.08. 18:00 órától 6 héten át

MOM SPORT AULA

 

A tárlat kiállítói:


Sturcz Tímea /olaj- és akril festmények/
„Kedvelt témám a természet, a csendélet virágokkal, gyümölcsökkel, valamint az utcarészlet. Leginkább a tájképfestés varázsa ragad meg. Az alkotás örömén kívül az is nagy boldogsággal tölt el, hogy ha a képeimmel néhány embernek pár kellemes percet okozhatok.”

Winkler Kitti /pasztell, -szén, -akvarell és akril festmények/
„Kedvelt témám a portré, csendélet és utcarészlet. A festészet számomra olyan, mint a meditáció, teljesen kikapcsol és feltölt.”

Veres Máté /nagyméretű olajfestmények/
„Az egész kísérlet arról szól, hogy meddig absztrahálható színekben és képkivágással egy mindenki által ismert dolog, a test. De úgy, hogy ne váljon felismerhetetlenné! Összességében a képek célja, hogy kiszakítsák a nézőt a szokásos hétköznapi érzékelésből és újszerű tapasztalatot váltsanak ki minden festménynél.”

 

 

MoM Sport & Art Galéria poszter_web.jpg

Nyitva hétfőtől vasárnapig
6:00-22:00 között


1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Telefon: +36 70 390 0779 
info (kukac) momsport.hu

Koordináták: 47.4900663,19.022626